Ochota na „coś słodkiego” nie musi oznaczać już wysokokalorycznego batona lub ciastka nadziewanego karmelem w polewie czekoladowej. Alternatywą są przysmaki przygotowywane z produktów, które dostarczają organizmowi potrzebnych składników odżywczych. Miód, płatki jaglane, płatki owsiane, bakalie, orzechy, nasiona chia,  siemię lniane, wiórka kokosowe, suszone owoce – to nie tylko pyszne połączenia, ale także dawka wartościowej energii!

Batony wieloziarniste znalazły się również w ofercie Piekarni AK Otrębusy – wykonane z pełnych ziaren dyni, sezamu, słonecznika i płatków owsianych, zespojonych mlekiem kondensowanym z dodatkiem żurawiny. Batoniki wykonywane są ręcznie, metodą rzemieślniczą. Stanowią doskonały dodatek do lunchu, przekąskę w czasie podróży, przypadną do gustu także najmłodszym.

Piekarnia Cukiernia Otrębusy działa na Mazowszu już od ponad 20 lat – swoje produkty przygotowuje na bazie składników najlepszej jakości, bez dodatku konserwantów. Dzięki tradycyjnym recepturom wypieki mają naturalny, domowy smak.

Gramatura: 60 g
Cena w sklepach firmowych: 4,90 zł/szt