Są zdrowe, smaczne i stanowią ciekawe urozmaicenie codziennych dań.

Pasty kanapkowe stosunkowo łatwo przygotować. Podaje się je w różnych wariantach smakowych
i serwuje nie tylko na kanapki, ale też jako dodatek do makaronów i zapiekanek czy sos do krakersów
i chipsów.

wytrawnymi oliwkami. Ten duet to prawdziwa uczta dla zmysłów. Pasta idealnie nadaje się
do chrupiących kanapek (np. bagietki). Może też stanowić dodatek do dań śródziemnomorskich,
np. pizzy czy makaronu.

Pastena – pasta z suszonych pomidorów z oliwkami OLE! zamknięta jest w praktycznym, szklanym opakowaniu. Wygodny słoik zmieści się w piknikowym koszu, plecaku, a w lodówce zajmie niewiele miejsca. To sprawia, że można mieć go zawsze przy sobie i z jego dodatkiem z łatwością przygotować niebanalną przekąskę.

Pastę pomidorową z dodatkami można wykorzystać jako oryginalny składnik makaronów, tartaletek, bułeczek, ciasta francuskiego, jajek i naleśników. Szefowie kuchni z powodzeniem wykorzystują
ją także jako dodatek do mięs i ryb, również tych serwowanych z rusztu.

Smak lata zamknięty w słoiku – to jedno z określeń, jakim opisać można opisać można Pastenę – pastę z suszonych pomidorów z oliwkami OLE! To idealnie skomponowana harmonia smaków, która przypadnie do gustu każdemu, kto lubi kuchnię śródziemnomorską.

 

Pastena – pasta z suszonych pomidorów z oliwkami OLE!

Pojemność: 250 ml
Cena: około 9 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl