Największe coroczne spotkanie związane z event marketingiem za nami. Forum Branży Eventowej to wydarzenie, które na stałe wpisało się w krajobraz tego typu imprez, o czym świadczyć mogą liczby – tegoroczna edycja zebrała bowiem 164 wystawców, których odwiedziło ponad 2 tys. uczestników.

Tegorocznym Partnerem Strefy Networkingowej FBE 2019 została marka Deli Catering. Firma ta, będąca liderem na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, zapewniała oprawę kulinarną dla wszystkich Gości podczas sesji networkingowych. Co ważne, Deli Catering zaprezentował również szereg nowości i trendów kulinarnych na nadchodzący rok. „Moda na eko przyczyniła się do rozwoju rynku usług cateringowych. Dużego znaczenia nabrała dbałość o środowisko naturalne i szerzenie wiedzy o zdrowym odżywianiu. Stąd w naszej wiosennej oraz letniej ofercie skupiliśmy się na elementach ekologicznych, takich jak bambusowe tacki, papierowe słomki czy w pełni jadalne opakowania” – mówi Damian Wiatrak, dyrektor zarządzający w firmie DELI Catering.

Co ciekawe, całość rozmów na stoisku Deli Catering dopełniały niebanalne rozwiązania scenograficzne marki Siedzę na Palecie, gwarantujące gościom festiwalowym wypoczynek w stylu eko. „Dzięki współpracy z firmą Siedzę na Palecie wykorzystanie ekologicznej aranżacji meblowej, składającej się z palet, skrzyń i szpul pozwoliło nam podkreślić kompleksowość naszej oferty. Wyjątkowy design wspólnej przestrzeni festiwalowej przyciągnął szerokie grono uczestników Forum, za co pragniemy im gorąco podziękować” – dodaje Damian Wiatrak.

Wydarzenie odbyło się 23 stycznia br. w Centrum EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.