Babeczki dyniowe z Serca Natury charakteryzują się obniżoną o 30% zawartością cukru, naturalnym składem, brakiem konserwantów i sztucznych barwników. Szlachetne składniki takie jak: prażona mąka jaglana, bogata w karoten i witaminy polska dynia Hokkaido oraz mieszanka korzennych przypraw sprawiają, że babeczki są wyśmienitym deserem nie tylko w sezonie jesienno-zimowym. Doskonale sprawdzą się zarówno na kinderbalach, jak i podczas spotkań z przyjaciółmi.

Babeczki dyniowe są niezwykle proste w przygotowaniu. Do gotowej mieszanki należy dodać jedynie jaja, jogurt naturalny lub jogurt grecki oraz olej. Najlepsze połączenie smakowe tworzą z pestkami dyni, słonecznika czy suszonymi owocami. Dołączone do opakowania papierowe foremki ułatwiają i przyspieszają ich przygotowanie.

Nowość jest dostępna w sprzedaży od 19 września br.  w sugerowanej cenie detalicznej ok. 6,80 zł za opakowanie.