Materiałem tym oddalają się od nowoczesnej metalowej produkcji, stawiając na brzmienia bardziej surowe i organiczne – ale jednocześnie zachowują wszystko to, co tworzy unikalny charakter Leash Eye – wpływy southern rocka i rockowej klasyki oraz odrobinę stonera.

Skład:

Łukasz Podgórski – wokal

Arkadiusz Gruszka – gitara

Marek Kowalski – bas

Piotr Sikora – klawisze

Marcin Bidziński – perkusja

 

Dyskografia:

V.E.N.I. (2009)

From Hell To Wyoming (single, 2010)

V.I.D.I. (2011)

Hard Trucking Rock’ (2013)

Blues, Brawls & Beverages (2019)

 

4dots to warszawskie trio grające instrumentalną mieszankę ciężaru, ambientu, transu i post-postu, zamykające swoje dźwiękowe wypowiedzi w 8-15minutowych kompozycjach. Na jesieni 2016 roku ukazał się dobrze przyjęty debiut „aux::in”, a w 2019 roku światło dzienne ujrzy drugi krążek „XIXIX”. Na żywo 4dots tworzy potężny monolit, od pierwszej do ostatniej nuty.

Skład:

Jerzy R. Chodkowski – perkusja

Wiktor Jarawka – gitara

Kamil Stankiewicz – bas

 

Sala widowiskowa OKO

ul. Radomska 13/21, wejście II

godz. 19:00

bilety 20 zł