Chrupiące, pachnące pieczywo posmarowane…Majonezem Kieleckim, a do tego świeże warzywa, wędliny i przyprawy. Taki posiłek to świetna propozycja na pierwsze śniadanie. Natomiast smaczną przekąską do pracy lub szkoły będzie pełnoziarnista ciabata z majonezem, sałatą, kawałkami pieczonego kurczaka oraz pomidorem. Mmm pycha!

Majonez zamiast masła?

Tak! Bo kto powiedział, że podstawę kanapki powinno stanowić masło? Przecież majonez jest równie odpowiednim nośnikiem smaku. Co więcej, dodaje „warstwowej kompozycji” wyrazistości. To wszystko dzięki wyjątkowej recepturze, przyprawom oraz gęstej, kremowej konsystencji. Zatem przygotowując kanapki sięgnij po „Kielecki” w tradycyjnej lub funkcjonalnej wersji Omega-3 i przekonaj się, że warto.

Pyszne kanapki na stół!