Największe coroczne spotkanie związane z event marketingiem za nami. Forum Branży Eventowej to wydarzenie, którego misją jest pokazanie eventu jako elementu komunikacji z klientami, pracownikami i innymi uczestnikami otoczenia przedsiębiorstwa.

Tegoroczna edycja poświęcona została planowaniu, budżetowaniu, komunikacji i promocji eventów, a także ich targetowaniu. Nie zabrakło tu tematu marki terytorialnej, inspirujących dyskusji i prelekcji oraz sesji networkingowych. Podczas wydarzenia uczestnicy mieli także okazję poznać 10 trendów na 2018 rok, które pozwolą odmienić świat spotkań.

W wydarzeniu wzięło udział 1500 osób, realizujących i wykorzystujących eventy do komunikowania się z grupami docelowymi. Z kolei w strefie dostawców zaprezentowało się 150 firm – w tym marka Deli Catering, lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, która znalazła się także wśród partnerów merytorycznych FBE 2018. Specjalnie na tę okoliczność Deli Catering przygotowało między innymi makaroniki malinowe z kremem różanym na konfiturze morelowej, mangalicę podaną na musie gruszkowo-pietruszkowym z czarnuszką oraz policzki z żabnicy.

Wydarzenie odbyło się w Centrum Targowo – Kongresowym przy ul. Marsa 56C w Warszawie.